Termeni și Condiții

 INTRODUCERE

Prezenta sectiune defineste conditiile de utilizare a websit-ului  https://dafjuniorsport.ro/  de catre potentiali vizitatori sau clienti. Prin utilizarea website-urilor, consimtiti sa respectati termenii si conditiile prezentei sectiuni. Daca nu acceptati termenii si conditiile prezentei sectiuni, nu trebuie sa utilizati website-urile.

Aspectele privind prelucrarea datelor cu caracter personal sunt guvernate de “Politica de confidentialitate”, care completeaza aceasta sectiune de “Termeni si Conditii”. Va rugam sa cititi in intregime politica de confidentialitate cu privire la datele personale prelucrate accesand acest link https://dafjuniorsport.ro/

IDENTITATE

Websit-ul https://dafjuniorsport.ro/ este  proprietatea  societati:

SC D.A.F Junior SRL cu sediul Sat Giroc Str.Gloria Nr.5-7 A Jud Timis, cod unic de înregistrare RO17174591, număr de înmatriculare în Registrul Comerțului J35/260/2005  reprezentată de Fodor Ion, în calitate de ADMINISTRATOR, denumit în continuare BENEFICIAR

PROPRIETATE INTELECTUALA

Intregul continut al website-urilor – fotografii, elemente de grafica web, simboluri, texte, programe sau alte date sunt proprietatea SC D.A.F Junior SRL si este protejat de Legea 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe, cu modificările şi completarile ulterioare.

UTILIZAREA CONTINUTULUI WEBSIT-ului

In calitate de utilizator, trebuie sa respectati toate politicile puse la dispozitie in cadrul websit-ului https://dafjuniorsport.ro/

Nu utilizati websit-ul SC D.A.F Junior SRL  in mod necorespunzator. De exemplu, nu incercati sa influentati sau sa le accesati în alt mod decat prin interfata si prin instructiunile oferite de SC D.A.F Junior SRL   . Putem intrerupe sau inceta furnizarea serviciilor catre dvs. daca nu respectati Termenii si Conditiile sau politicile noastre ori in cazul in care investigam un comportament suspectat ca fiind necorespunzator.

Navigarea pe website-urile noastre nu permite reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a continutului materialelor prezentate pe acestea, de catre orice persoana, fara a obtine in prealabil acordul nostru scris. Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legilor in vigoare.

Incercarea, de orice natura, de modificare a imaginilor si informatiilor prezentate pe websit-ului SC D.A.F Junior SRL   , da dreptul unilateral si neechivoc detinatorilor lor legali de a se adresa instantelor de judecata legal competente pentru sanctionarea unei asemenea fapte.

Informatiile pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal, astfel ca orice incercare de a exploata websit-ului  in scopuri comerciale sau contrare intereselor SC D.A.F Junior SRL   este interzisa.

RESPONSABILITATE

SC D.A.F Junior SRL  face toate eforturile rezonabile pentru ca informatiile oferite pe website-uri sa fie corecte, exacte si actualizate, insa nu isi asuma nicio raspundere sau responsabilitate pentru omisiuni, erori in continutul website-urilor.

Preparatele culinare prezentate pe website-uri sunt cu titlu orientativ, iar anumite caracteristici pot diferi fata de imagini. Cu toate acestea, SC D.A.F Junior SRL   va prezinta cat mai detaliat si corect produsele si serviciile, respectând acuratetea acestora.

Cu exceptia cazurilor in care se prevede contrariul, nu declaram si nu garantam:

  • Ca exista identitate intre produsele prezentate in imaginile publicate pe websit-ul SC D.A.F Junior SRL    si produsele care vor fi livrate.
  • Disponibilitatea websit-ului SC D.A.F Junior SRL    sau operarea acestora fara erori sau intreruperi;
  • Compatibilitatea websit-ului SC D.A.F Junior SRL   cu sistemul de operare si software-ul telefonului sau calculatorului utilizatorilor;

Utilizarea si navigarea websit-ului SC D.A.F Junior SRL  se face pe raspunderea utilizatorilor.

Astfel, utilizand aceste website-uri, sunteti de acord ca SC D.A.F Junior SRL  nu poate fi responsabil pentru niciun fel de daune directe sau indirecte produse de navigarea si utilizarea website-urilor, inclusiv dar fara a se limita la defectiuni sau virusi care pot aparea pe computerul dvs. sau orice alta platforma pe care utilizati website-urile.

SC D.A.F Junior SRL  poate publica pe website-uri produse/promotii practicate de catre acesta intr-un anumit interval de timp si in limita stocului disponibil. Astfel, SC D.A.F Junior SRL   isi asuma dreptul de a nu onora anumite comenzi, in cazul in care produsele respective nu mai fac parte din oferta curenta.

In cazul in care un produs comandat de catre utilizator/cumparator nu poate fi livrat de catre SC D.A.F Junior SRL , acesta din urma va informa clientul asupra acestui fapt si va returna in contul clientului contravaloarea comenzii.

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 3-30 de zile de la anularea comenzii.

PROMOȚII ȘI OFERTE SPECIALE

Echipa SC D.A.F Junior SRL  isi stabileste singura regulamentele promotiilor si a ofertelor speciale pe care le desfasoara. Promotiile active sunt aduse la cunostinta clientilor prin intermediul web-siteurilor,prin email sau alte modalitati de promovare. De promoții beneficiaza doar acei participanti care respecta intocmai regulile afisate, grupul SC D.A.F Junior SRL  rezervandu-si dreptul de a intrerupe sau anula in orice moment promotia fara o notificare prealabila.

MODIFICARI

SC D.A.F Junior SRL  isi rezerva dreptul de a amenda, modifica, actualiza, intrerupe operarea acestor website-uri sau al oricarui continut publicat pe aceste website-uri in orice moment, fara o notificare prealabila. Putem, de asemenea, modifica si acesti termeni si conditii la anumite intervale de timp.

DISPUTE SI CONFLICTE

Orice conflict ivit intre SC D.A.F Junior SRL  si clienti va urma calea unei concilieri amiabile. In cazul in care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale in vigoare de la momentul respectiv, solutionarea conflictelor fiind de competenta instantelor romane. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

DISPOZITII FINALE

In cazul în care una sau mai multe clauze din cele mentionate mai sus va fi declarata nula sau nevalida, indiferent de cauza, clauza declarata nula nu va afecta validitatea celorlalte clauze, cu exceptia cazului in care se gaseste in stransa legatura cu aceasta din urma