Numele meu este Tudorănescu Alexia-Maria și sunt profesor de Yoga în Timișoara. Mi-am început activitatea în aprilie 2023, și ce pot spune este că iubesc ceea ce fac!

Consider că, mi-am ales să fac ceva frumos în viața asta. Când mi-am început procesul de transformare și vindecare, simțeam nevoia de a ajuta, chiar dacă nu știam exact în ce mod aș putea face asta. În prezent, știu mai bine ca niciodată ce îmi doresc să ofer, și anume experiențe pline de conexiune cu corpul și sufletul. Vreau să ofer înțelegere, iubire și acceptare. Vreau să ofer un spațiu în care să te simți în siguranță, liber și acceptat. Oamenii sunt adevărate comori, fiecare dintre ei cu propriile lor emoții și experiențe de viață. La fiecare clasă de yoga, învăț să mă deschid în fața lor, să îi ascult și să îi susțin în transformarea și vindecarea lor.

Yin Yoga este un stil de yoga care se concentrează pe relaxare, liniște și eliberarea tensiunilor din corp și minte. Această formă de yoga se concentrează pe întinderea și eliberarea profundă a țesuturilor și tendoanelor, cu o atenție deosebită la respirație și relaxare.

Cum vom face la clasă ?
– meditație ghidată
– tehnici de respirație
– mișcare conștientă ( posturi )