Luca & Răzvan

Karate Instructor

Mă numesc Tomesc Răzvan, am 29 de ani, dețin centura neagră 1 Dan și practic karate de la vârsta de 7 ani. Am practicat acest sport la nivel de performanță timp de 12 ani, făcând parte din lotul României în Federația Eur&Ka Timișoara. Am fost multiplu campion național la proba de kumite (luptă cu adversar), multiplu campion european la kumite și am reușit să obțin trei medalii de bronz la Campionatele Mondiale, de două ori în Italia și o dată în Slovenia.

Am absolvit Facultatea de Educație Fizică și Sport din Timișoara în anul 2015, iar în 2017 am absolvit masterul, de asemenea la Facultatea de Educație Fizică și Sport din Timișoara.
Din 2016 am început cariera de antrenor de karate și am deja o vastă experiență în ceea ce privește acest sport.
Activez din 2015 în învățământ. Sunt profesor de educație fizică și sport la nivel de gimnaziu și am gradul didactic 2.
Iubesc să lucrez cu copiii, de aceea am ales să profesez în învățământ și să predau Karate. Îmi doresc să le dăruiesc celor mici tot ce pot din experiența și din cunoștințele mele și să le aduc doar beneficii prin interacțiunea noastră.

Mă numesc Preda Luca, practic Karate de la vârsta de 5 ani, iar în prezent sunt sportiv de performanță al acestei discipline. Nu este o disciplină ușoară, dar intenționez să arăt și să predau frumusețea acestui „sport”!